QModels
Studio Galati

Studio Videochat Galati

Studioul QModels este studioul de videochat din Galati care pune un accent deosebit pe independenta financiara a modelelor sale.

Situat in zona centrala a Galatiului, QModels vine in intampinarea tuturor doamnelor si domnisoarelor pentru a le ajuta sa-si indeplineasca toate visele, sa aiba incredere in propria persoana, sa-si descopere feminitatea si, cel mai important sa devina independente financiar.

Echipa QModels este formata dintr-un grup de oameni tineri si pasionati, cu obiective marete si cu o experienta foarte mare in domeniului videochatului. Echipa de traineri este formata din persoane care au fost initial modele de videochat, iar acum, din dorinta de a se dezvolta si de a ajuta alte persoane au pus bazele Studioului QModels.

Veniturile unui model de videochat sunt variabile si depind de mai multi factori

Timpul alocat

Experienta in videochat

Aspectul fizic

Stapanirea limbii engleze

Abilitatea de comunicare

QModels


La QModels te motivam si lucram impreuna pentru succesul tau personal. Iti dovedim ca detaliile conteaza, ca seriozitatea iti aduce adevarate castiguri financiare in videochat. Sunt lucruri pe care le descoperi de la inceputul colaborarii cu studioul nostru.

Prin intermediul trainingurilor oferite, precum si al suportului constant, noi, QModels iti garantam acest venit minim lunar de 1.000$ indeplinind conditiile standard impuse (program, numarul de zile pe saptamana).

In cadrul studioului QModels, programul unui model de videochat va fi in ture: de dimineata, de dupa amiaza, precum si tura de noapte. Fiecare dintre aceste ture va contine cate 8 ore de activitate, 5 zile pe saptamana.

Angajari Videochat Galati

Pentru a fi cel mai bun in cadrul unui domeniu trebuie sa-ti cunosti foarte bine activitatea si, simultan, concurenta.

Datorita calitatii serviciului oferit, precum si a suportului si a instruirii asidue oferite viitoarelor modele de videochat, QModels nu are concurenta pe piata din Romania. Mai mult de atat, datorita experientei in cadrul domeniului de videochat a tuturor managerilor si trainerilor QModels, acesta are o baza proprie de membri stabili si parteneriate strategice cu cele mai importante site-uri de profil