Castiguri
Videochat

QModels Galati

Timpul alocat activitatii de videochat reprezinta principalul factor care determina veniturile in videochat. Echipa QModels nu iti va impune nimic, rolul nostru va fi doar de a te spijini si de a te instrui, ajutandu-te sa obtii venituri financiare cu adevarat semnificative. In situatia in care vei alege sa-ti mai prelungesti tura respectiva, ti se vor calcula ore suplimentare si, bineinteles, vei fi bonusata suplimentar.

Fiecare tura de lucru va contine cate 8 ore de activitate, 5 zile pe saptamana. Vor fi cazuri in care membrii vor solicita sa prelungeasca timpul petrecut online, iar programul tau a luat sfarsit. Vei avea doua variante: sa le spui ca nu mai poti continua dialogul si sa stabiliti o alta intalnire virtuala sau sa iti mai prelungesti programul castigandu-ti astfel un viitor membru stabil. In oricare dintre situatii, doar tu esti cea care va hotari.

Colaborarea cu noi va fi atat de simpla si de degajata, incat te vei simti ca si cand lucrezi in propria firma.

Noi, la QModels apreciem munca si perseverenta fiecarui membru al echipei noastre si te vom rasplati mereu cu diferite bonusuri

Experienta in videochat


Pentru a deveni model de videochat QModels nu este necesar sa ai experienta in acest domeniu. E drept ca ne va ajuta in construirea carierei tale daca ai o fire dezinvolta, insa in caz contrar vom interveni noi prin intermediul diverselor traininguri de dezvoltare personala si iti vom construi si, implicit, intari increderea in tine.

In situatia in care nu ai mai lucrat in domeniu, venitul minim pentru un incepator in primele 3 luni este de 1.000$/luna, din nou cu mult peste un salariu normal daca ai alege orice alta activitate specifica. In functie de capacitatea fiecarui model de a invata, precum si de perseverenta si de dorinta de a se autodepasi, sumele acestea se vor dubla, tripla imediat cum vei avea incredere in tine si in propriile tale forte si, bineinteles imediat cum te vei familiariza cu aceasta activitate.

 

Un model de videochat QModels depaseste fara probleme un salariu mediu al oricarui angajat cu studii superioare din Romania.

Veniturile medii ale modelelor QModels sunt estimate la circa 5.000 $/luna

Probabil te intrebi daca vei putea castiga aceasta suma din prima luna.

Aici intervine experienta QModels.

Prin intermediul trainingurilor oferite, precum si al suportului constant, noi, QModels iti garantam acest venit minim lunar de 1.000$ indeplinind conditiile standard impuse (program, numarul de zile pe saptamana).

In momentul in care vei depasi statutul de incepator, experienta cumulata te va ajuta sa adaugi cat mai multe zero-uri la finalul unei zile de activitate.

Tu vei putea hotari propriul tau castig, zilnic!

Castiguri Videochat

Avand in vedere ca activitatea de videochat este tarifata la minut, iar veniturile modelelor de videochat depind de durata conversatiilor online, cea mai esentiala abilitate este aceea de a comunica cat mai mult timp cu acelasi membru.

In momentul in care ai incredere in tine, esti relaxata in timpul conversatiei, fapt care iti permite sa analizezi cat mai bine membrul cu care discuti. Astfel ii vei descoperi nevoile si dorintele, canalizandu-ti astfel toate resursele pentru a-l face sa se destainuie.

Comunicarea este cheia finala
a succesului in videochat

Activitatea de videochat trebuie privita in mod natural, iar fiecare model de videochat trebuie sa incerce sa ofere si sa creeze membrului sau o reproducere a vietii in mediul online. In momentul in care reusesti sa iti cunosti partenerul de conversatie, ambii deveniti familiari, iar timpul petrecut impreuna va fi din ce in ce mai lung, dar vi se va parea mai scurt datorita placerii create.

In momentul in care reusesesti cu desavarsire sa stapanesti foarte bine abilitatea de a comunica si iti dezvolti rabdarea de a-ti descoperi partenerul din mediul virtual, vei ajunge sa obtii venituri fabuloase la finalul fiecarei zile de munca in cadrul studioului QModels.

Open chat