Avantaje
QMODELS

Din clipa in care vei alege sa colaborezi cu QModels, grija noastra va fi sa te instruim si sa te pregatim pentru venituri colosale din videochat. Cel putin in prima luna, indiferent de rezultatele obtinute in urma conversatiilor online, noi iti garantam un onorariu de 1.000$!

Daca ai o fire dezinvolta poti avea surpriza ca din prima luna, onorariul tau sa depaseasca cu mult acest minim oferit de noi. Bineinteles, toate recompensele financiare ti se vor cuveni tie, raportandu-ne la graficele aferente conversatiilor virtuale.

Suport constant. Program flexibil


Programul ti-l vei stabili saptamanal, in functie de prioritatile tale personale. Indiferent de tura aleasa, mereu vei gasi in cadrul studioului QModels un trainer specializat care te va urmari online si te va ghida oferindu-ti o initiere corecta si completa in domeniul videochatului.

De asemenea, ii vei putea solicita trainerului sa participe alaturi de tine la primele conversatii online pentru a te putea inspira si a putea observa din exterior cum decurge o conversatie virtuala intre un membru si un model de videochat cu experienta. De asemenea, pentru initiere vei avea parte de intregul suport al tuturor modelelor din cadrul studioului, pentru a te ajuta sa-ti identifici si sa-ti formezi propriul stil.

QModels isi doreste ca modelele sale sa fie cele mai performante modele de videochat. Pentru a asigura performanta, managementul companiei ofera modelelor sale de videochat cursuri de formare personala, precum si cursuri de limba engleza ajutandu-le astfel sa indeplineasca toate criteriile necesare atingerii unor venituri fabuloase in videochat.

Training de specialitate si de limba engleza

Datorita experientei si a portofoliului deja format, managementul Studioului QModels doreste sa ofere modelelor sale avantaje superioare domeniului de videochat.

De ce?

Pentru ca isi doresc formarea unei echipe stabile si puternice, cu rezultate notabile in castiguri fabuloase din videochat.

Suntem constienti ca exista multe stereotipuri legate de domeniul de videochat, insa te asiguram ca o intalnire in cadrul Studio-ului QModels va fi o experienta unica pentru tine!