Angajari
Videochat Galati

QModels
Videochat Galati

Angajarea la QModels e super simpla. Aici suntem foarte deschisi si te primim cu drag inca din primul moment in care iei legatura cu noi. Poate ca ai auzit de QModels de la fete care lucreaza la noi, de la cunostinte sau prieteni ori din anunturile noastre online. Fie ca ne suni sau ne vizitezi site-ul sau retelele de socializare, ca sa vezi cum arata QModels, noi suntem bucuroase sa te cunoastem. Iti raspundem cu mare placere la orice intrebari ai si te invitam la sediul nostru, sa ne cunoastem. Important e doar sa ai 18 ani impliniti.

La QModels este foarte usor de ajuns, pentru ca suntem la cativa pasi de Restaurant Gradinita. Iti explicam cum sa ajungi si te intampinam cu o cafea buna. Colega noastra iti va arata studioul cu toate camerele si zona de birouri. Apoi, va discuta cu tine despre videochat si cum te va ajuta QModels sa-ti indeplinesti toate obiectivele financiare si nu numai

Bonusuri QModels
Studio Videochat Galati


Este adevarat ca se pot obtine castiguri de 10.000 $ pe luna? Ce trebuie sa fac?

Da.

Totul depinde din nou, doar de tine. Noi iti vom oferi tot suportul necesar.

Tu trebuie sa fii dezinvolta, sa ai incredere in feminitatea ta, sa te exprimi cat mai senzual si mai incitant creand o placere intensa doar prin simpla comunicare. Aceste lucruri se dovedesc si se exemplifica in cadrul mai multor conversatii online. Trebuie sa ai in vedere ca pentru a obtine astfel de performante, va trebui sa suplimentezi programul standard de munca si focusul tau prioritar va fi pe fidelizarea membrilor cu care interactionezi. Doar in ritmul acesta, in care vei dezvolta ceva ceea ce ai deja, vei putea obtine rezultate fantastice.

Tu stabilesti suma finala.

Studio Videochat Galati

Avem un respect deplin pentru modelele noastre, asa ca te vei simti minunat la QModels

La QModels poti avea certitudinea ca iti vom oferi acelasi respect nu numai la angajare, ci in tot restul timpului pe care il vei petrece in studio. Din partea tuturor persoanelor de aici: de la managerul general pana la fetele de la training. Te asteapta un job placut si relaxat, care se potriveste de minune pentru oricine vrea sa incerce sa lucreze in videochat.

Daca in momentul angajarii nu stapanesti foarte bine engleza, ne vom asigura ca dupa prima luna sa poti purta fara probleme o conversatie de nivel mediu spre high. Vei avea parte de intregul nostru suport, de cursuri de limba engleza devenind astfel un model de top.